Koncert za pamćenje

'Letu Štuke' unplugged uživo za publiku iz cijelog svijeta!

showbuzz DNEVNIK.hr

Večeras ne propustite prvi unplugged koncert benda ’Letu Štuke’.

Prvi unplugged koncert benda ’Letu Štuke’ održava se večeras u Beogradskom Mikser House-u (Karađorđeva 46). Bend u proširenom sastavu će ovom prilikom izvesti svoje poznate hitove u drugačijim aranžmanima – bez struje, a u njihovoj glazbi, kao i u nastupu predgrupe ’Ničim izazvan’, moći će uživati publika iz cijelog svijeta zahvaljujući prijenosu uživo, dostupnom na stranici: http://webtv.telekom.rs/mikser, kao i na 'Mikser' android aplikaciji

Rick Ross dolazi na Zrće - koncert skoro raspordan!

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima i u Mikser House-u po cijeni od 80 kuna Ukoliko ostane slobodnih mjesta, karte će biti dostupne i na ulazu po ceni od 100 kuna.

'Letu Štuke' su se u regiji proslavile abumom 'Letu Štuke', na kojem su poznati hitovi 'Mjesto za dvoje', 'Šutiš', 'Minimalizam', kao i duet sa Darkom Rundekom 'Sunce', nakon čega je uslijedio jednako uspješan drugi CD 'Proteini i ugkljikohidrati' (2008) sa singlovima 'Tesla', 'Paranoja', 'Belladonna', 'Psiho'. Letu Štuke čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).

Trilogiju zatvara album 'Brojevi račun' s kojeg su najpoznatiji singlovi: 'Brojevi računa', 'U ovom svijetu' i 'Dembelija'. Letu Štuke u veljači 2014. godine izdaju i samostalni singl 'Padaj'. Na večerašnjem koncertu gostujući muzičari su: Esad Bratović (gitare) i Ivan Radoja (violina).

'Ničim izazvan' je bend koncentriran na autorsku glazbu s krajnje iskrenim tekstovima inspiriranim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do funka i roka, čak i do flertanj s pankom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS