izrazi lica sve govore!

Ni Mešinu nije bilo jasno što se ovdje događa, pogledajte zašto nije mogao skinuti pogled s ove dvojice muškaraca!

U novoj epizodi šarena paleta talenata obojala je studio Supertalenta svim bojama, a otvorila su je dvojica prijatelja iz Afrike koji su zahvaljujući cirkusu postali poput braće i zajedno nastupaju pod imenom Les Sencirk.

Nastup Ibrahima i Modoua izazvao je vrtoglavicu kod žirija i publike Supertalenta, zbilja su priredili pravi show. 

Ovako su se predstavili prije nego što su pokazali nešto što nikad prije nismo vidjeli. 

''Kad bi Ibrahima bio mršaviji, to bi mi puno pomoglo. Odrastao sam u vrlo religioznoj muslimanskoj obitelji. Moj otac je želio da sva njegova djeca idu istim putem. Da bi ostvario svoje ciljeve, bio je nasilan, kad ne bih znao neki dio Kurana, tukao bi me. Cirkus je bila jedina aktivnost kroz koju sam mogao kanalizirati energiju. Mogao sam se usredotočiti, nadići vlastite granice, zaboraviti probleme... Zahvaljujući cirkusu, prestao sam biti sramežljiv. Ponosan sam na put koji sam odabrao. Ipak, moram još puno toga naučiti i otkriti te pomoći drugima. Naravno, ponosan sam na sve'', ispričao je Modou. 

''Modou je simpatičan, ali ponekad ima grozne šale. Pri kraju osnovne škole izgubio sam oca koji me uzdržavao. Nisam želio biti skitnica, postao sam akrobat. Došao sam u Senegal i Modou je bio ondje, tada smo počeli raditi zajedno'', dodatno je Ibrahima pojasnio njihovo prijateljstvo. 

Akrobacije koje su pokazali sve su ostavile bez daha, pa nije bilo upitno hoće li proći dalje. 

''Bez sumnje ikakve, da'', rekla im je Martina, a s njom se složio i ostatak žirija. 

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezana vijest Celebrity Iznenada je preminuo poznati hrvatski vizažist: "Ni u najgoroj noćnoj mori nisam mogao ovo zamisliti..."

Povezana vijest Zanimljivosti Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića, za ovaj raskoš u Španjolskoj izdvojio je vrtoglavih deset milijuna eura!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS