ZVIJEZDA REGIJE

Fantastična atmosfera: Lepa Brena održala spektakularan koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena održala je koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni te oduševljenoj publici izvela cijeli niz svojih hitova. U jednom joj se trenutku pridružio i sin Stefan, koji je zajedno s njom izveo jednu pjesmu..

Pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije Lepa Brena raspjevala je rasprodanu zagrebačku Arenu izvevši pred hrvatskom publikom 45 pjesama iz više od 35 godina duge karijere.

Na pozornicu najveće hrvatske dvorane spustila se poput kraljice viseći sa zvijezde, a oduševljena publika svih generacija dočekala ju je vriskom i ovacijama. Neumorno su s Brenom dva i pol sata pjevali u glas.

Uz specijalne audiovizualne efekte, bend, zbor, plesače, akrobate, Brena je na ovom glazbeno - scenskom spektaklu imala i posebnog gosta, sina Stefana s kojim je otpjevala duet "Jedan dan života".

Početak koncerta

Prvi od dva koncerta u Areni Lepa Brena je počela pjesmama "Boliš i ne prolaziš", a onda su se nizali njezini hitovi koje je pjevala zajedno s publikom - "Hajde da se volimo", "Uđi slobodno", "Nježna žena", "Kao nova"... Posebne ovacije doživjela je kad je zapjevala pjesmu "Jugoslovenka". Nastup Lepe Brene pratio je i njezin suprug Boba Živojinović. Drugi koncert Lepe Brene u zagrebačkoj Areni na rasporedu je u nedjelju.

Inače, Lepa Brena je u Zagreb sa suprugom i sinovima došla prije nekoliko dana, a osim napornih proba slobodno vrijeme je koristila, kaže, za šetnju gradom koji dobro poznaje i druženju s prijateljima.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS