Na odmoru

Brena uživa punim plućima i hvali se fotkama u badiću, obožavatelji joj tepaju da je kao djevojčica

showbuzz DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lepa Brena objavila je na Instagramu fotografije s ljetovanja u Crnoj Gori pa dobila brojne komplimente na račun izgleda.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora Lepa Brena uživa na odmoru u Crnoj Gori, čime se pohvalila na Instagramu objavivši fotografije u badiću pa izazvala divljenje obožavatelja.

"Ono što je prelijepo i uzvišeno nikada se ne stavlja na polje običnog i prizemnog", napisala je 60-godišnja Brena uz fotografije na kojima pozira na brodu u vožnji.

Njezinim obožavateljima nije promaklo to koliko dobro izgleda pa su ju počastili brojnim komplimentima.

"Top fotke", "Velika, najveća, nedostižna", "Predivna", "Ti znaš zašto si se rodila", "Najljepša", "Lijepa si, ljepotice", "Znaš uživati, bravo", "Velika dama", "Super si lijepa", "Predivna kao uvijek", "Vječni lik", "Najbolja, moja kraljica", "Uvijek lijepe noge", "Prirodna prekrasna", "Jedna jedina", "I duge zgodne noge, kao djevojčice u spotu pjesme nekad", "Moćna žena, a ženstvena" poručili su joj u komentarima.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Nekad i sad Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS