Zna što želi

Lepa Brena o suprugu: 'Bio je s puno žena, ali meni je to bio izazov'

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nedavno doživjela nezgodu u kojoj je polomila obje ruke, poznata pjevačica dobro se oporavlja. Brena na danas sve gleda sa osmijehom.

Kada se dogodila nesreća u kojoj je slomila ruke nije joj bilo do smijeha, no danas Lepa Brena na sve to gleda s osmijehom.  'Kada je riječ o gazdovanju u našoj kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću. Tako sam obje polomila, jer sam često lupala šakama o stol', šali se Brena.

Ljubavna priča najveće zvijezde Jugoslavije: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

Njezina najveća podrška je suprug Bobo Živojinović, bivši tenisač kojega je pratio imidž zavodnika.

'One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Vjerovala sam da je i poslije svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on zavodnik i da je bio s puno žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i volio puno žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za puno muškaraca u životu', otkrila je Brana.

Njihova ljubav i danas traje, te imaju jedan od najstabilnijih brakova među estradnim parovima. 'Boba je u braku veliki diplomata i jako je nježan, dok sam ja tvrdoglava', kaže Brena koja uživa u lijepim stvarima. 'Volim vidjeti sve što je lijepo, tako da gledam muškarce ali i žene. Bobina i moja percepcija po tom pitanju je široka', rekla je regionalna diva za Alo.rs, te je priznala i kako je od samog početka znala kako je Bobo onaj pravi.

'Prvi put kada smo se dodirnuli to je bilo kao strujni udar, kao da me grom pogodio. Poslije sam savladala to strujno kolo koje i sada daje 220 volti i nadam se da će tako biti vječno', rekla je. Pevačica je s bivšim tenisačem zajedno već 24 godine, te imaju sinove Stefana i Viktora.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS