"postoji veoma mali broj ljudi..."

Lepa Brena ispričala anegdotu s našim Oliverom pa otkrila gdje ga je srela posljednji put: "Našalila sam se, a on je..."

Lepa Brena - 2 Lepa Brena/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lepa Brena jedna je od mnogih izvođača koji na spomen imena Olivera Dragojevića imaju posebnu emociju.

Vijest o smrti legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića pogodila je sve generacije, ali njegovi hitovi i ono što je on ostavio iza sebe živjet će vječno. 

Već tradicionalni koncert "Trag u beskraju" osmišljen je njemu u čast te ga se mnogi s radošću sjećaju. Među njima je i regionalna zvijezda Lepa Brena koja za Olivera uvijek ima samo riječi hvale.

"Postoji veoma mali broj ljudi koje sam ja na neki način voljela, cijenila i poštovala, a koji su otišli. Jednostavno, nekad ne postoje riječi s kojima možete opisati emociju i poštovanje koje osjećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević. Nadam se da je na nekom lijepom, boljem i mirnijem mjestu i da zna da je puno toga ostavio za sobom", priznala je pa otkrila gdje ga je zadnji put vidjela.

"Mislim da sam ga posljednji put srela negdje u Skandinaviji, gdje je bio na benzinskoj postaji i točio gorivo. Došla je jedna djevojka obrisati mu stakla, a ja sam uzela četku za brisanje stakla i našalila se da ću mu ih obrisati. Tu smo se prepoznali, srdačno pozdravili, a on je otišao svojim putem i ja sam nastavila sa svojim bendom dalje", rekla je Brena za srpsku Prvu televiziju.

Nakon emotivnog koncerta oglasila se i Oliverova udovica, a njezinu izjavu pročitajte OVDJE.

OVDJE poslušajte novu pjesmu "Vrime je".

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput objavila video u toplesu, prizori u kojima se skida raspametili su fanove pjevačice!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Naslovnica Supruga Dominika Livakovića objavila fotku u badiću pola godine nakon poroda: ''Jaooo, pa ti si prekrasna!''

Povezana vijest Celebrity Mladi hajdukovac zaručio se s tajanstvenom djevojkom: Par čeka i bebu, a raskošni prsten ukrao je svu pozornost!

Povezana vijest Celebrity Evo kako 25 godina kasnije izgleda dječak iz kultnog Titanica, postoji jedna zanimljivost o njegovoj ulozi u filmu

Povezana vijest Celebrity Vesna Dragojević oglasila se nakon emotivnog koncerta Oliveru u čast: ''Ja mislim, od svih ovih godina...''

Povezana vijest Celebrity Celzijus u vrućem bikiniju pokazala još jednu vještinu koju posjeduje i spomenula ono čega se mnoge žene srame: ''Izazivaš klimatske promjene!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS