Preslatki su!

Slovio je kao zakleti neženja i vječiti zavodnik, ali čini se da je ova djevojka uspjela primiriti njegovo srce

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Profimedia 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone opuštali su se na plaži proteklog vikenda pa izmijenili nekoliko slatkih poljubaca!

47-godišnji oskarovac Leonardo DiCaprio nije mogao odvojiti ruke od svoje puno mlađe djevojke Camile Morrone (27) dok ju je u subotu nježno ljubio u čelo u šetnji obalom.

Par je bezbrižno uživao u zalasku sunca i međusobnom prisustvu, a kasnije su se skinuli u kupaće kostime i kupali se sa svojim psom Jackom.

Ovaj par svoju romansu poprilično dobro uspijeva održati privatnom, a o njima se krenulo šuškati još 2017. godine.

Par se prvi put skupa na crvenom tepihu pojavio tek 2020. godine na dodjeli nagrade Oscar, a nakon toga svega su nekoliko puta viđeni u javnosti i to na teniskim turnirima ili pokojem ručku u New Yorku.

Prije nego što je upoznao 23 godine mlađu ljepoticu, DiCaprio je slovio kao zakleti neženja i veliki zavodnik, a čini se kako je Camila djevojka koja ga je konačno uspjela smiriti.

Iako su već odavno počele kružiti glasine da se par zaručio, golupčići o tome mudro šute te ništa nisu komentirali medijima.

Iako je najpoznatija kao model, Camila se u posljednje vrijeme bavi glumačkom karijerom, a već je ostvarila hvaljene uloge u drami ''Mickey And The Bear'' i komediji ''Never Goin' Back''.

Nedavno je završila snimanje s Rileyjem Keoughom u seriji ''Daisy Jones & The Six'' za koju se očekuje da će izaći ove ili 2023. godine.

DiCaprijev sljedeći veliki projekt predviđa ponovno okupljanje sa svojim redateljem ''Vuka s Wall Streeta'' Martinom Scorseseom.

Leonardo će glumiti u pravoj kriminalističkoj drami ''Killers Of The Flower Moon''.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Naša zgodna glumica objavila golišavu fotku i spomenula svoje mane, a onda ju je poklopila poznata prijateljica!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS