"Kako da mi nedostaje?"

Slavni otac nije ju htio vidjeti niti čuti za nju čak deset godina, ali nove paparazzo fotke govore da se ipak predomislio!

Leni Klum Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Leni Klum i Flavio Briatore snimljeni su zajedno na plaži u Italiji, gdje ga je ona posjetila zajedno sa svojim dečkom Arisom Rachevskym.

Mlada manekenka i kći slavne Heidi Klum, Leni Klum trenutačno je na odmoru sa dečkom Arisom Rachevskym u Forte dei Marmiju u Italiji, gdje su ih snimili paparazzi i gdje im se pridružio Lenin otac, slavni poduzetnik i bivši prvi čovjek Formule 1 Flavio Briatore.

19-godišnja Leni u minijaturnom crvenom bikiniju izložila je pogledima bujne obline, a ljepota koju je naslijedila od majke privlačila je sve znatiželjne poglede. Uz nju je bio Aris, s kojim je u vezi tri godine, prijatelji, a u jednom im se trenutku pridružio i 73-godišnji Flavio.

Flavio je Leni dobio u kratkoj vezi s Heidi, a nakon prekida veze negirao je očinstvo. Svoju biološku kćer nije vidio dulje od deset godina, a 2018. godine prvi su se put susreli te su otad u dobrim odnosima iako je Heidi rekla da kao Lenina oca gleda svoga bivšeg supruga, pjevača Seala. Glazbenik i manekenka dobili su troje djece zajedno, a razišli su se 2012. godine. S gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzem, Heidi Klum vezu je započela 2018., a godinu kasnije tajno su se vjenčali.

Flavio je jednom prilikom izjavio: ''Leni je moje biološko dijete, ali nas troje smo se dogovorili kako je bolje da odrasta u obitelji koju su njih dvoje zasnovali'', misleći na Heidi i Seala.

''Kako da mi nedostaje dijete koje nikada ne vidim? Znam da Leni nije loše. Ona je dio Sealove obitelji, a Nathan je dio moje", izjavio je hladno, no s godinama je ipak promijenio mišljenje i očito shvatio da mu ipak nedostaje.

Po uzoru na slavnu majku, i Leni je krenula u svijet modelinga i manekenstva nakon što je prije dvije godine debitirala na Berlinskom tjednu mode i počela redati poslovne uspjehe.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Zanimljivosti Španjolske nogometašice počastile se nakon pobjede na Svjetskom prvenstvu, pogledajte kako su se opustile!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Bivša hrvatska misica nizom novih fotografija koje je objavila mnoge je podsjetila na mokre prizore zbog kojih je nekoć postala seks-simbol!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS