Opekotina kraljice Cersei

Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze

Lena Headey (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na setu "Igre prijestolja" odvijale su se prave drame - jedna od njih je i ona koja se odvila između Lene Headey i Jeromea Flynna.

Finalna sezona "Igre prijestolja" ne prestaje fascinirati obožavatelje diljem svijeta, a interes gledatelja za sve zakulisne igre nikada nije bio veći.

Osim fantastičnih scena bitki i neočekivanih prevrata u izmišljenom svijetu Westerosa, "Igra prijestolja" je tijekom svojeg dugogodišnjeg emitiranja doživjela i neke vrlo stvarne turbulencije na setu. 

Jedna od većih zavrzlama koja se nije odvila pred očima gledateljima, već upravo na samom snimanju kultne serije, bila je ljubavna veza i težak prekid dvoje glumaca serije - Lene Headey i Jerome Flynna. 

Krvoločna i beskrupulozna kraljica Cersei, koju glumi upravo Headey, ranih je 2000-ih ljubila svog kolegu sa seta, Jeroma Flynna, koji u seriji glumi vrsnog plaćenog ubojicu. Unatoč tome što bi im se karakteri likova sjajno slagali, jer bi hladnokrvni ubojica i još zlobnija kraljica doista bili dobar tim, Heady i Flynn u stvarnom su životu uspjeli biti sve osim toga. 

Nakon što su se upustili u intenzivnu ljubavnu vezu 2002. godine Headey i Flynn uskoro su potpuno okrenuli ploču pa tako već više od 15 godina - apsolutno ne komuniciraju! 

Šuškalo se da je njihova kratka romansa završila već u proljeće 2003. i to na iznimno ružan način. Navodno su obje strane u vezi pretrpjele psihičko i emocionalno nasilje, a da im je odnos trajno oštećen očito je i iz jednostavne činjenice kako na snimanju "Igre prijestolja" - baš nikada nisu bili zajedno na setu.

Prije no što su glumci potpisali ugovore i počeli snimati sagu koja će postati jedna od najgledanijih serija svih vremena, Headey i Flynn su od producenata striktno zatražili da baš niti jednom ne moraju snimati scenu zajedno, a zahtjevali su i da nikada ne budu u istom trenutku na setu ili u blizini njega kako se ne bi slučajno sreli. 

Da se radilo o vrlo gadnom prekidu svjedoče i govorkanja o tome da su se stranice i stranice scenarija navodno morale mijenjati samo zato da se Cersei i Bronn nikada ne susretnu. Ni u stvarnom životu, a ni u seriji. 

Da stvar bude zanimljivija, problematičan odnos s Flynnom nije jedino upuštanje Headey u romantične odnose s članovima glumačke ekipe "Igre prijestolja." Upravo u maniri serijske žderačice muškaraca Cersei, Headey je četiri godine nakon početka snimanja serije, 2014. završila u naručju još jednog ljepotana iz serije - Pedra Pascala.

Pedro Pascal, američki glumac čileanskog podrijetla, u "Igri prijestolja" je u četvrtoj sezoni tumačio latino zavodnika Oberyna Martella, kojeg čak niti iznimne vještine s kopljem nisu uspjele spasiti smrtnog stiska kraljice Cersei koja ga je došla glave. 

Niti ta veza nije dugo potrajala, iako je par volio na društvenim mrežama objavljivati svoje zaljubljene fotografije. Nakon Pascala, Headey je napokon skinula oči s kolega sa seta i usmjerila pažnju drugdje - što se pokazalo dugoročno mnogo sretnijim rješenjem. 

Tako je u stvarnom životu kraljica Cersei pronašla ljubav s Danom Cadanom s kojim je dobila i kćer, a par se 2017. i zaručio.

Zaključak - romanse na radnom mjestu doista su plodno tlo za stvaranje nepotrebnih problema. Život je puno lakši ako ih izbjegnemo. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS