Svaka joj čast

Ne bi se to svatko usudio: Pozirala kao od majke rođena i hrabro pokazala svoje tijelo, za to je imala itekako dobar razlog

showbuzz DNEVNIK.hr

LeAnn Rimes je na Instagramu objavila fotografije svog golog tijela kako bi pokazala izgleda s psorijazom i podigla svijest o toj kožnoj bolesti.

Američka pjevačica i glumica LeAnn Rimes odlučila je javno progovoriti o svojoj kožnoj bolesti s kojom se nosi jako dugo vremena i s kojom joj nije lako živjeti, međutim učinila je to kako bi podigla svijest o njoj.

Naime, 38-godišnja zvijezda priznala je kako je osjećala očajnu potrebu progovoriti o psorijazi koja joj je dijagnosticirana kada je imala samo dvije godine. Pjevačica je o tome i ranije govorila, ali sada je to odlučila učiniti na drugačiji način. Zato je na društvenim mrežama pozirala u potpunosti gola kako bi privukla pažnju što većeg broja ljudi, a što joj je sudeći po komentarima i podršci koju je dobila itekako uspjelo.

"Ovo je pravo vrijeme da svima pokažem kako moja psorijaza izgleda. Znate onaj osjećaj kada ste nešto dugo vremena držali u sebi pa to podijelite s nekim i osjetite olakšanje? To meni znači ove fotografije. Trebalo mi je ovo. Moje cijelo tijelo, um, moj duh, očajno su ovo trebali", priznala je LeAnn.

"Jako sam ponosna na tebe", "Hvala ti što si ovo podijelila s nama", "Osjećam se manje posramljeno jer ju i sama imam", "Prekrasna si izvana i iznutra", "Pravi si uzor djevojkama, oduvijek si mi najdraža", "Ponavljat ću si tvoje riječi svakog jutra", "Tvoje hrabrost i iskrenost su predivne, hvala ti", "Uspjela si mi rasplakati", "Nevjerojatno hrabro, odlično što si ovo podijelila", "Sve što radiš je stvarno i iskreno, sviđa mi se to", samo je dio tisuća poruka podrške koje je dobila od svojih pratitelja na Instagramu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS