velika tuga

Slavni voditelj zahvalio svima na porukama podrške: "Nijedan se roditelj ne bi trebao suočiti sa smrću djece"

Larry King (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Moja obitelj i ja svima zahvaljujemo na predivnim porukama podrške", napisao je popularni TV voditelj Larry King nakon smrti dvoje djece.

Jedan od najpopularnijih američkih TV voditelja Larry King u periodu od samo tri tjedna izgubio je dvoje djece, a preminuli su njegov 65-godišnji sin Andy i 52-godišnja kći Chaia. Nakon velikog gubitka poznati voditelj obratio se javnosti.

"S velikom tugom i slomljenim srcem javljam da su nedavno preminuli Andy King i Chaia King. Oboje su bili dobre i nježne duše i jako će mi nedostajati. Andy je preminuo 28. srpnja od posljedica srčanog udara, a Chaia je preminula 20. kolovoza, kratko nakon što su joj liječnici dijagnosticirali rak pluća. Nijedan se roditelj ne bi trebao suočiti sa smrću djece. Moja obitelj i ja svima zahvaljujemo na predivnim porukama podrške. U ovom trenutku treba nam vremena kako bismo mogli žalovati u miru. Hvala vam što to poštujete", napisao je King na svom Instagramu.

Larry je Andyja posvojio 1962. godine nakon što se vjenčao s njegovom majkom Alene Akins, s kojom je dobio i kćer Chaiju, a osim njih otac je 58-godišnjeg Larryja Juniora, 21-godišnjeg Chancea i 20-godišnjeg Cannona, koje je dobio s bivšom suprugom Shawn, od koje se nedavno razveo.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Za nju je vrijeme stalo: Najljepša žena na svijetu krasila je više od 1000 naslovnica, a umalo je odabrala drugačiji put

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS