''Jesi mogla disati?''

Naša pjevačica objavila video zahtjevne transformacije: "Nisam sigurna da smo bili spremni za ovo"

Lana Klingor Mihić Nova TV 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Klingor Mihić objavila je na Instagramu video svoje prve transformacije za potrebe showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" koji se vraća na male ekrane.

Gledatelji ali i kandidati showa "Tvoje lice zvuči poznato" sitno broje do prve epizode svog omiljenog showa, čija će prva epizoda biti prikazana u programu Nove TV već ove nedjelje 8. ožujka.

Koliko su pripreme i prve transformacije bile zahtjevne na profilu na Instagramu nam je otkrila jedna od kandidatkinja showa, pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić objaviviši video u kojem je prikazan dio složenog i zahtjevnog procesa.

"Nisam sigurna da smo (bili) spremni za sve što nas čeka. Gledamo se u nedjelju? Počinje "Tvoje lice zvuči poznato", napisala je Lana uz objavu.

Osim Lane kao kandidate ćemo gledati i Sinišu Ružića, Marka Braića, Marija Valentića, Nedu Parmać, Fabijana Pavla Medvešeka, Lu Jakelić i Marinu Orsag. Osmero kandidata ocjenjivat će Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, dok će nas kroz show voditi Maja Šuput i Frano Ridjan

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Šuput objavila niz provokativnih fotografija u Grubnićevu zagrljaju: ''Jedan sasvim običan dan''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS