Otkrila sve pikanterije

Da naša pjevačica ''nestane'' ispod ove maske, trebalo je 8 sati: Pogledajte kako je transformacija nastala!

Lana Klingor Mihić Nova TV 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Klingor Mihić u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je LunchMoneyja Lewisa, a njezinom transformacijom oduševio se i sam glazbenik.

Lana Klingor na sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pristala je da bi se zabavila, a sva njezina očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu ispunila su se upravo prvim zadatkom.

"Znaš li ti što je za mene sjediti ovako u tišini, mraku i ne pomaknuti se?" komentirala je Lana Klingor Mihić pretvaranje u Lewisa. 

Istaknula je i kako su njezina djeca još mala te bi se sigurno prepala da je vide s takvom maskom. Na pitanje ima li tremu prije nastupa, Lana je spremno odgovorila: "Dogodi ti se da staneš na binu i tako ti srce lupa da je to strašno. To je trema, ali pozitivna."

Lanina transformacija trajala je osam sati.

Osvrnula se i na sam nastup kojim je u nedjelju oduševila.

"Kada dobiješ tu masku, toliko te to ponese i toliko se uživiš u ulogu da je to pregenijalno. Ovo je najzabavnija stvar", kroz smijeh je ispričala Lana.

Kaže i kako je inače zimogrozna te joj je maska dobro došla, no priznala je jedan problem: "Malo mi se guza znoji, ali dobro", zaključila je.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS