Na zadatku

Lana Jurčević: 'Postoji nešto što sam htjela zadržati za sebe...'

showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević ljubomorno je skrivala svoj poseban trenutak, no sada je ponosno objavila sve...

'Postoji nešto sto vam nisam rekla i što sam htjela zadržati za sebe, ali znam da ćete i vi pomoći. Zato dijelim sa vama ovu priču, u nadi da ćemo svi zajedno pomoći sirotištu u Africi Mali dom, kojeg vodi naš fra Miro Babić. Prije 6 mjeseci provela sam mjesec dana u Keniji, u jednom malom selu, u Malom domu, sirotištu za djecu. Najljepših mjesec dana mog života. A oni su mi vratiti stostruko', priznala je pjevačica Lana Jurčević na svojem Facebook profilu.

>> Lana Jurčević fotkala Piercea Brosnana u Beogradu

Osim toga objavila je i fotografije iz Afrike s dječicom iz doma. 'Bok svima! Ja sam Junice i živim u sirotištu Mali dom sa ostalom djecom, a ovo je moja blesava prijateljica Lana koja me zabavlja.  Ako možete, pomognite nam svojim donacijama da se i dalje možemo ovako smijati i igrati, a ne biti gladni, ostavljeni i sami... Busu (pusa)!', Lana je proslijedila poruku svoje nove prijateljice na Facebooku.

Bio je to poseban trenutak za mladu pjevačicu koja je nedavno i snimila novi spot koji tek čeka svoju premijeru. Možda ju je upravo Afrika inspirirala za neku novu pjesmu, do tada se aktivno uključila u misiju fra Mire Babića koji vodi Mali Dom. Njezina poruka je jasna - važno je pomagati! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS