pristižu čestitke

Lana Jurčević na 37. rođendan progovorila o majčinstvu: "Moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica"

showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević proslavila je rođendan u kućnom izdanju sa svojim psom, a uz fotografiju koju je objavila na Instagramu progovorila je o majčinstvu.

Pjevačica Lana Jurčević napunila je 37 godina.

Tim se povodom javila i na svojem Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim psićem, u opuštenom kućnom izdanju.

"Sjećam se dana kad sam kao klinka u osnovnoj na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18-og ročkasa. A sad kad ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti... ali ja se ne dam. S ovim metodama, mogu samo u rikverc po pitanju anti-age-a, nikako u 'starost'. Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti", napisala je uz fotku na kojoj nosi masku za lice.

"Btw sad mi je moja Nina koja mi je organizirala toliko koncerata poslala neki citat s neta koji se tiče obje, a kaže: 'Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica'. Osmjeh mi je sad puno veći nego na ovoj slici", dodala je, a ispod objave je od pratitelja dobila brojne rođendanske čestitke.

Lana ne govori često o majčinstvu, ali ni općenito o svojem privatnom životu, no poznato je da je već više od četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom koji ne voli medijsku pozornost, pa ga rijetko pokazuje.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS