raznježila je pratitelje

Lana Jurčević zaplesala s kćerkicom u naručju pa otkrila tri razloga za slavlje u njezinu domu!

Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lana Jurčević pohvalila se na društvenim mrežama kako ima tri razloga za slavlje, a video gdje pleše s kćerkicom raznježio je pratitelje.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a sa svojom kćerkicom Maylom Lily uživa u svakom trenutku te rado preslatke prizore podijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Sada se na Instagramu pohvalila kako ima više razloga za slavlje pa je zaplesala s njezinom djevojčicom u naručju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Slavimo izlazak iz temperature svi troje, 7. godišnjicu veze i 9 mjeseci naše Maye", napisala je pjevačica u snimci.

Podsjetimo, Lana je djevojčicu dobila krajem prošle godine s partnerom Filipom Kratofilom. Par je u sretnoj vezi već osam godina.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Baby Lasagna odlučio se na drastičnu promjenu izgleda, evo čime je ovaj put iznenadio obožavatelje!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ljupka Gojić Mikić pohvalila se čarobnim prizorima s atraktivne lokacije, savršeno je uklopila i outfit pozirajući u romantičnom gradu

Povezana vijest Celebrity Justin i Hailey Bieber postali su roditelji! Pjevač je jedva dočekao podijeliti vijesti, a otkrili su i slatko ime prinove

Povezana vijest Celebrity Najpoznatiji James Bond prodaje svoju velebnu vilu u Malibuu, za nju traži čak 91 milijun eura, zavirite u unutrašnjost!

Povezana vijest Celebrity Jedna od najzgodnijih manekenki na svijetu viđena je u neprepoznatljivom izdanju, ni najvjerniji fanovi nisu pogodili o kome je riječ!

Povezana vijest inMagazin Milica iz Kumova progovorila je o novom partneru s kojim trenutačno održava vezu na daljinu: "Virtualna mi je podrška..."

Povezana vijest Celebrity Mlada glumica očarala je pojavom na crvenom tepihu u Sarajevu, spoj čipke i elegancije za nju je bio pun pogodak!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS