Teški počeci

Lana Jurčević priznala strašne stvari s početka karijere!

showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lana Jurčević trenutno pohađa stručni tečaj koji joj pomaže u vlastitom poslu. Prisjetila se tom prilikom svojih poslovnih početaka.

Pjevačica Lana Jurčević radi punom parom. Osim što je nedavno snimila novu pjesmu, pjevačica pohađa i jedan stručni tečaj iz područja prodaje, komunikacije, timskom rada te upravljanja ljudskim resursima. Ako je suditi po njezinoj ispovijesti na Instagramu, tečaj bi joj dobro došao i prije, jer su je u prošlosti, kaže, kolege potkradale. Prisjetila se početaka svoje karijere.

'Bilo je stvarno svega, od najbližih suradnika koji su moje honorare trpali sebi u džep dok sam ja hodala okolo, putovala s glavom u koferu i nikad ne znala gdje ću doći i kome moram pjevati, hoće li nas platiti ili će se vlasnik tog kluba tu noć napiti i nestati... Presvlačili smo se doslovno gdje smo stigli, od polja do blatnjavih prostorija, skladišta i prostorija gdje su bile krušne peći i 100 stupnjeva. Nije da sam stala odmah na zlatnu pozornicu i da su me hladili perjem nakon koncerta. Da nije bilo toga svega, danas ne bih bila ono što jesam', piše Jurčević. Danas je sretna, jer, kaže, ima svoju firmu, veliko iskustvo i znanja. Ipak, i dalje ulaže u sebe i unaprjeđuje se u poslu. 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS