Slika i priilika

Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

Lana Jurčević - 5 Goran Stanzl/Pixsell 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Lana Jurčević pojavila se na otvorenju izložbe svoje tete Dženise Pecotić u Galeriji Kranjčar, a tamo joj se pridružila i njezina mama Esma Karaselimović, čiju je fotografiju objavila na Instagramu.

Pjevačica Lana Jurčević nije propustila otvorenje izložbe "Dženin kabinet čuda" u Galeriji Kranjčar povodom 40 godina rada njezine tete Dženise Pecotić.

Za ovu je prigodu odabrala elegantno crno izdanje s košuljom koju je zavezala u struku i hlačama s resicama, a fotografima je pozirala nasmijana od uha do uha.

Na izložbi joj se pridružila i mama Esma koju nemamo često priliku vidjeti.

Lana je fotku mame i tete objavila u svojim pričama na Instagramu, a možete je pogledati u galeriji.

"Odrasla sam u kazalištu gledajući sve njene kostime za balet, opere... Nisam htjela jesti kao klinka i baka me uvijek šopala za vrijeme predstava... Uvijek sam bila u čudu s otvorenim ustima i baka bi ugurala sve pite i svu hranu meni u usta i švercala to u torbi", također je napisala u pričama na Instagramu, a pokazala je postav na izložbi koji je posvećen njezinoj baki.

Lana je jednom prilikom podijelila i majčinu fotografiju iz mladosti na kojoj je pozirala s legendarnim Seanom Conneryjem, a tamo se jasno vidi da je pjevačica od nje naslijedila ljepotu.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Pogledajte potez omiljenog glumca o kojem svi pričaju, rijetki bi se ponijeli kao on: "Trebamo više takvih"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS