Ima novi imdiž!

Proslavila se kao hrvatska ružna Betty, a danas skuplja komplimente na račun mladolikog izgleda: "Kao curičak si!"

Lana Gojak (FOTO: Teatar Gavran) 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Gojak Bajt pokazala je na Instagramu novi imidž pa dobila niz komplimenata i lajkova na taj račun.

Domaća glumica Lana Gojak Bajt pohvalila se na Instagramu novim imidžem i pokazala da je svoju dužu kosu odlučila drastično skratiti, a nova joj frizura besprijekorno pristaje.

Otkako je prije nekoliko mjeseci postala majka djevojčice Pine, Lana priznaje da nema puno slobodnog vremenapa su joj i ovakvi odlasci frizeru postali dragocjeni.

"Jutros mi je mama u telefonskom razgovoru rekla kako misli da je prvi put sjela kad se nakon porođajnog vratila na posao!! E, pa, ja sam sjela i prije i popila kavu i izmasirali su mi glavu i riješili stravičnu situaciju s kosom! A da ne bi bilo da previše sjedim ili da sam se previše opustila, pobrinuli su se moj dragi mužić i Pinolina, tako da sam kući odjurila trčeći! Dobro je! Svi su živi i zdravi, a frizura postojana", napisala je Lana uz fotografiju.

"Slatka si, Lano", "Odlično", "Super friz", "Koje osvježenje", "Ajmeeeee fenomenalno", "Zgodna kao uvijek", "Dobra ti je ta dužina", "Preslatka", "Kao curičak, lijepa frizura", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Lana je rodila u kolovozu, a da je trudna, doznala je dva dana nakon svojeg rođendana. Njoj i redatelju Siniši Bajtu, s kojim je u braku od 2019. godine, ovo je prvo dijete.

Njih dvoje upoznali su se slučajno dok se Siniša iseljavao, a glumica useljavala u podstanarski stan. Ipak, spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku. Prvi spoj imali su 2017. na izložbi, a svoju vezu okrunili su vjenčanjem u Trstu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Seksi fotke kao dokaz da je naša pjevačica liniju dovela do savršenstva: Na sceni se pojavila još 2004., ali s godinama izgleda sve bolje!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS