kakva raskoš!

Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca

showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga pozirala je sa svojim poklonom za 35. rođendan od partnera Michaela Polanskyja koji joj je stigao u Rim.

Lady Gagi sve se savršeno posložilo u poslovnom i privatnom životu, a sreću zbog toga rado pokazuje na Instagramu. 

Pjevačica je proslavila 35. rođendan i pohvalila se poklonom svog dečka, poduzetnika i informatičkog genija Michaela Polanskyja (43) koji joj je stigao u Italiju gdje snima film "House of Gucci". 

"Kad ti tvoj dečko pošalje svo cvijeće iz Rima na tvoj rođendan. Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što trebam", napisala je Gaga uz fotografiju na kojoj grli golemi buket ruža koji se nalazi na stolu. 

Obožavatelji su joj čestitali nakon te objave i poželjeli sve najbolje, a neke pratiteljice su joj poručile da sačuva svog dečka jer nikad u životu nisu dobile toliko cvijeća. 

Inače, Gaga i Michael u vezi su od kraja 2019. i često su viđeni zajedno u javnosti. Čini se kako je njihov odnos jako ozbiljan, a u travnju prošle godine pjevačica je rekla kako je on ljubav njezina života.

Michael je diplomirao na Harvardu i njegova imovina se procjenjuje na 600 milijuna dolara. Izvršni je direktor poslovne grupe Parker koja se bavi istraživanjem raka, a i veliki je filantrop. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS