puna samopouzdanja

Prošetala se samo u grudnjaku i poluprozirnim tajicama i pokazala da nimalo ne mari za nesavršenosti na svom tijelu

showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga ima neobične odjevne kombinacije, a ne obazire se na kritike zbog svog neuvježbanog tijela.

Lady Gaga (34) začudila je prolaznike u subotu svojim izgledom dok se šetala s dečkom Michaelom Polanskyjem (42). 

Pjevačica i poduzetnik viđeni su u kvartu Hollywood u Los Angelesu s kavom za van u rukama. Dok je Michael bio u svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji noseći kratke hlače, majicu s dugim rukavima i tenisice, Lady Gaga je iznenadila svojim izdanjem. 

Pjevačica je obukla crne tajice koje su djelomično bile mrežaste i prozirne te obula tenisice, no njezin gornji dio izazivao je čuđenje. Naime, na sebi je imala grudnjak i ništa drugo, a trbuh joj se pomalo prelijevao iznad hlača. 

Gaga je tako pokazala da joj ne nedostaje samopouzdanja, iako se opustila s vježbanjem. Pjevačica i dečko nosili su zaštitne maske za lice te se tako pridržavali pravila sigurnosti zbog koronavirusa, a u jednom trenutku grlili su se nasred parkirališta. 

Gagu su ranije često kritizirali zbog njezinih oskudnih odjevnih kombinacija koje su previše otkrivale. Usto je javnost komentirala njezin višak kilograma koji joj je nimalo laskavo ispadao u takvim kostimima. 

Inače, pjevačica je prošlog tjedna objavila svoj šesti glazbeni album "Chromatica". 

  1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Naslovnica Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS