sretna u ljubavi

Što skriva prevelikom majicom? Pjevačica prošetala u ležernom izdanju, mnogi uvjereni da je trudna

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lady Gaga i Michael Polansky vezu su objavili u veljači ove godine, a zbog njezinih odjevnik kombinacija posljenjih dana sve su glasnija šuškanja da je pjevačica trudna.

Američka zvijezda Lady Gaga u veljači ove godine je objavila da je u vezi s Michaelom Polanskym, a par su paparazzi uhvatili u šetnji Malibuom ovoga vikenda.

34-godišnja pjevačica na sebi je imala sivu majicu par brojeva veću, a brojni obožavatelji odmah su počeli nagađati kako Gaga skriva trudnički trbuščić. Lice je prekrila zaštitnom maskom te je 42-godišnjeg dečka držala za ruku. Dok se mnogi prepiru je li pjevačica samo dobila par kila više ili je zaista trudna, ona o svemu tome mudro šuti.

Lady Gaga ne mari za to što će javnost misliti o njezinom izgledu, a posljednjih nekoliko tjedana Los Angelesom je šetala u tajicama i kratkim majicama te je prštila od samopoudanja. Otkako se pojavila na svjetskoj glazbenoj sceni, Lady Gaga iznenađuje svojim odjevnim kominacijama kojima uvijek izaziva čuđenje, a izgleda kako joj upravo to i jest cilj te se ne da smesti, već samo uživa.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Adele uskočila u haljinu koju je nosila prije četiri godine pa još jednom pokazala koliko je zaista smršavjela

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS