Izgleda odlično

Nakon dugo vremena pohvalila se kako izgleda u badiću i ušutkala sve kritičare

showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga objavila je na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu koji je naglasio njezinu figuru i dekolte.

Pjevačica i glumica Lady Gaga posljednjih se nekoliko mjeseci našla u središtu pozornosti zbog odjevnih kombinacija kojima se pojavljivala u javnosti, a u kojima su do izražaja dolazile njezine nesavršenosti kojih se nikada nije sramila, ali bez obzira na to našla se na meti komentara.

Njezini su se obožavatelji zbog nekoliko kilograma viška koje je prikupila u karanteni pitali već čekaju li ona i njezin dečko Michael Polansky prinovu, ali pjevačica ih je sada ponovno odlučila iznenaditi. Naime, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju i pokazala odličnu formu, kao i dekolte. Gaga je pokazala kako se opušta, i to zasluženo, nakon izdavanja novog albuma "Chromatica".

U nedavnom je intervjuu za radijsku postaju Beats 1 priznala da uzima lijekove za shizofreniju i bipolarnost jer ne može kontrolirati ono što njezin mozak radi.

"Napisala sam pjesmu naziva '911' u kojoj se radi o antipsihotiku koji uzimam zato što ne mogu uvijek kontrolirati stvari koje mi mozak radi, moram uzimati lijekove da zaustavim neke procese koji se događaju", izjavila je Gaga.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS