SAMA SE PONUDILA

'Lady Gaga mi je htjela plesati u krilu'

showbuzz DNEVNIK.hr

Sheen kaže da je Lady Gaga htjela snimiti kako mu pleše u krilu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Glumac Charlie Sheen otkrio je kako je jednom prilikom, poput brojnih djevojaka, s njim flertovala i Lady Gaga.

Kaže kako mu je Gaga ponudila ples u krilu, ali se nakon toga, na njegovu žalost, više nije javila. Gaga je zapravo imala osmišljen projekt - napraviti kombinaciju spota i pornića u kojem bi ona najpoznatijem holivudskom ženskarošu plesala u krilu.

'Rekla mi je: 'Ako bi trebala nekome plesati u krilu, onda bi to trebao biti ti!' Ali nakon toga mi se više nije javila', prisjetio se Sheen sjetno u intervjuu za Daily Beast.

Podsjetimo, glumac i pjevačica upoznali su se na snimanju nastavka uspješnog filma Roberta Rodrigueza 'Machete', a riječ je o 'Machete Kills'. Zanimljivo je i kako u tom filmu Sheen glumi predsjednika SAD-a!

U prvom filmu, 'Machete', među brojnim poznatim glumcima i zaista zanimljivom glumačkom postavom, glavnu ulogu imao je Danny Trejo kojem je to bila prva glavna uloga u karijeri iako se pojavio u više od stotinu filmova.

Glumio je i Steven Seagal, Robert De Niro, Don Johnson,Jessica Alba, Eva Mendes, Michelle Rodriguez ali i problematična Lindsay Lohan. Kritičari nastavku 'Machetea' predviđaju veliki uspjeh također, a on bi se u lipnju trebao pojaviti i u kinima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS