Potvrdila vezu

Džepna Venera opet ljubi: Vjeru u ljubav vratio joj je sedam godina mlađi dečko

Kylie Minogue (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kylie Minogue je nakon prošlogodišnjeg prekida zaruka vratila vjeru u ljubav i već razmišlja o novom braku.

Australska pjevačica Kylie Minogue ponovno je zaljubljena, a čini se kako bi novu ljubav sa sedam godina mlađim kreativnim direktorom britanskog GQ-a Paulom Solomonsom, najradije objavila na sva zvona.

Vezu je potvrdila objavom fotografije na Instagramu, na kojoj se nalazi u Paulovu zagrljaju na vrhu zgrade u New Yorku. Već se na proslavi njezinog 50. rođendana u Londonu moglo zaključiti da se između njih dvoje nešto događa, obzirom da su snimljeni u trenutku kada se ljube, a u vezi su navodno od ovog proljeća.

Još samo prije nekoliko mjeseci Kylie je za Red magazin progovorila o prekidu zaruka s bivšim zaručnikom Joshuom Sasseom, do kojeg je došlo prošle godine zbog njegove nevjere. “Mislim da brak nije za mene“, zaključila je tada Kylie.

 Ali nova romansa natjerala ju je da promijeni mišljenje jer je nedavno za The Sun izjavila kako joj je život u posljednje vrijeme postao bolji. “Život mi je, ne želim reći malo, reći ću puno bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati djecu, a možda i neću. Rekla sam da to možda nije za mene, ali možda je.“, rekla je Kylie.

Kylie nije htjela žuriti s ulaskom u novu vezu nakon prekida zaruka, no osjećaji su i ovog puta bili jači od nje. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS