Nikad sretnija!

Pjevačica briznula u plač tijekom koncerta, razlog je jako tužan: 14 godina kasnije ipak je živa i zdrava

Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

51-godišnja Kylie Minogue još je jednom pokazala kako doista nikad nije izgledala bolje i sretnije.

Australska pjevačica nastupila je na poznatom Glastonbury festivalu.

51-godišnja pjevačica Kylie Minogue još je jednom pokazala kako doista nikad nije izgledala bolje, a tijekom nastupa presvlačila se nekoliko puta.

Iako je čitavo vrijeme bila fantastično raspoložena, u jednom trenutku pjevačici su se na licu pojavile suze nakon što se prisjetila lošeg životnog razdoblja. Naime, prije 14 godina Australka je morala otkazati nastup na ovom festivalu kako bi se u potpunosti posvetila borbi s rakom dojke.

"Voljela bih da su stvari bile drugačije, no to je život. Sada smo zajedno u ovom trenutku", poručila je s pozornice, a rasplakala je i svog dečka Paula Solomonsa koji ju je bodrio iz publike. Nakon nastupa, Kylie mu se bacila u zagrljaj te od tamo pogledala nastup kolegice Miley Cyrus.

44-godišnjeg Solomonsa, kreativno gdirektora popularnog časopisa GQ, pjevačica je nedavno nazvala "pravom ljubavi", a vezu je potvrdila u studenom 2018. godine. Solomons joj je došao i kao melem na ranu nakon bolnog prekida s britanskim glumcem Joshuom Sasseom koji ju je prvo besramno iskoristio radi slave i novca, a zatim i prevario s kolegicom sa seta.

Iako dosad nije imala previše sreće u ljubavi, Kylie je znala odabrati atraktivne muškarce za kojima uzdišu žene diljem svijeta. Tako je davne 1991. godine imala kratku romansu s rokerom Lennyjem Kravitzom, a 2003. započela je višegodišnju vezu s francuskim glumcem Olivierom Martinezom.

Naime, upravo joj je Martinez bio velika podrška tijekom borbe s rakom, no veza je potrajala do 2007. godine. Par je ipak ostao u prijateljskim odnosima, a šuškalo se i kako ju je Olivier tješio nakon prekida s Joshuom, jer je tada već potpisao razvod s glumicom Halle Berry s kojom ima i dijete, ali glasine nikada nisu potvrđene.

Od 2008. do 2013. godine raspjevana Australka ljubovala je s modelom Andresom Velencosom, a u studenom 2015. godine u njezin je život ušao lažljivi Sasse koji je pred nju i kleknuo nakon samo 6 mjeseci veze, a ona oduševljeno pristala unatoč brojnim upozorenjima zabrinute obitelji i prijatelja.

Srećom, pjevačica je donijela dobru odluku da ga iseli iz londonske vile, što potvrđuje i veliki osmijeh na njezinom licu nakon brojnih životnih udaraca. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Pjevačicu Žanamari zgrozio užasni prizor iz plićaka: "Koliko retardiran i degutantan moraš biti..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS