Sirota mala bogatašica

Maknuli su je s liste milijardera zbog skandala u kojem se našla, ali ona i dalje nemilosrdno troši, evo što je sve kupila u godinu dana

showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner našla se u centru skandala zbog Forbesove liste milijardera, no iako nema milijardu, nije joj teško. Samo u protekloj godini Kylie je potrošila 130 milijuna dolara.

Forbes je prošloga tjedna maknuo reality zvijezdu Kylie Jenner s liste najmlađih milijardera nakon što su procurili detalji da se radi o mreži laži.

Obitelj Jenner je dodala nekoliko stvari na Kylienu listu kako bi ju prikazali kao najmlađu milijarderku, no ispostavilo se kako je šefica make-up carstva teška "samo" 900 milijuna dolara. 22-godišnja bogatašica svakako živi kao milijarderka, a to se da naslutiti po njezinom načinu života, kojeg često objavljuje na društvenim mrežama.

Samo prošle godine Kylie je potrošila preko 130 milijuna dolara, a novac je uložila u nekretnine te privatni avion. Prije nego što je započela pandemija koronavirusa, slavna bogatašica priuštila si je zrakoplov vrijedan između 50 i 70 milijuna dolara, piše Daily Mail. Pet milijuna dolara godišnje joj je potrebno samo kako bi avion održavala.

Najviše je potrošila u travnju ove godine kada je kupila vilu vrijednu 36,5 milijuna dolara u luksuznom kvartu Holmby Hills. Kupila je i parcelu pored vile vrijednu 15 milijuna dolara. Nabavila si je i zemljište blizu Palm Springsa za 3,25 milijuna dolara, gdje namjerava izgraditi ekskluzivni klub.

Osim što je velikodušna prema sebi, Kylie brine i za humanitarne akcije te je tako donirala milijune dolara udrugama pogođenima koronavirusom.

S druge strane, njezine slavne sestre zabrinute su zbog toga koliko Kylie troši. Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS