Pripijeno i bujno

Uhvaćena u izlasku s misterioznim muškarcem, no svi su gledali samo u jednu stvar

showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner snimljena je u društvu misterioznog muškarca s kojim se otputila u noćni klub koji je svoja vrata otvorio samo za njih.

Kylie Jenner nedavno se našla usred skandala zbog prevare i muljanja oko prijave poreza i nakon što se ispostavilo da nije najmlađa milijarderka na svijetu, nakon što joj je Forbes dvije godine za redom dodijelio tu titulu.

Iako su kružile glasine kako joj je zbog skandala narušen njezin odnos s majkom Kris i kako je situacija u obitelji Kardashian-Jenner napeta, čini se da je 22-godišnja Kylie već sve zaboravila i odlučila se uputiti u noćni izlazak i to u društvu misterioznog muškarca.

Dvojac je snimaljen ispred noćnog kluba Bootsy Bellows koji je do prije njihova dolaska bio zatvoren, no samo zbog njih je otvorio svoja vrata. Svaki Kylien izlazak u javnosti plijeni pažnju pa iznimka nije bio niti ovaj, za koji je odlučila odijenuti uske crne hlače i kratku kožnu jaknu, pa se njezina bujna pozadina našla u prvom planu. Nakon što su se zabavili, reality zvijezda i misteriozni muškarac zajedno su napustili noćni klub i otputili se automobilom u nepoznatom smjeru.

Njezino je bogatstvo bilo procijenjeno na više od milijardu dolara, no ispostavilo se da je šefica make-up carstva Kylie Cosmetics teška "samo" 900 milijuna dolara. No možemo reći da unatoč tome što joj je titula oduzeta svakako živi kao milijarderka, a to se da naslutiti po njezinom načinu života, kojeg često objavljuje na društvenim mrežama. 

Samo prošle godine Kylie je potrošila preko 130 milijuna dolara, a novac je uložila u nekretnine te privatni avion. Prije nego što je započela pandemija koronavirusa, slavna bogatašica priuštila si je zrakoplov vrijedan između 50 i 70 milijuna dolara, piše Daily Mail. Pet milijuna dolara godišnje joj je potrebno samo kako bi avion održavala.

Najviše je potrošila u travnju ove godine kada je kupila vilu vrijednu 36,5 milijuna dolara u luksuznom kvartu Holmby Hills, a kupila je i parcelu pored vile vrijednu 15 milijuna dolara. Nabavila si je i zemljište blizu Palm Springsa za 3,25 milijuna dolara, gdje namjerava izgraditi ekskluzivni klub.

Osim što je velikodušna prema sebi, Kylie redovito sudjeluje u humanitarnim akcijama pa je nedavno donirala milijune dolara udrugama koje se bore protiv koronavirusa.

S druge strane, njezine slavne sestre zabrinute su zbog toga koliko Kylie troši. Izvor blizak klanu Kardashian-Jenner ističe kako su njezine starije sestre zabrinute jer Kylie ne razumije koliko je jednostavno potrošiti teško zarađeni novac.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS