odgovorila je trolovima

Pohvalila se luksuzom u kojem uživa pa je pošteno ismijali zbog jednog detalja: "Prejadno"

showbuzz DNEVNIK.hr

Tuš Kylie Jenner postao je predmet izrugivanja na Twitteru zbog preslabog pritiska vode. O svemu se oglasila i mlada milijunašica.

Mlada milijunašica Kylie Jenner (23) izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što je na Instagramu objavila video luksuzne kupaone.

Pratiteljima je za oko zapeo jedan detalj koji je mnoge začudio i nije trebalo dugo mlada milijunašica postane predmet izrugivanja.

"Kylie živi u vili od 35 milijuna dolara i ovo je pritisak vode na njenom tušu", primijetila je jedna korisnica Twittera, a uslijedila je lavina sličnih komentara.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Pritisak je preslab, a i glava tuša je premala", "Zamislite da ste bogati i da imate ovakav tuš", "Kylie je toliko opuštena da joj čak ni tuš ne stvara pritisak", samo su neki od mnogobrojnih tvitova koji su Kylie i njezin tuš smjestili među top trendove na društvenoj mreži.

O svemu ubrzo oglasila i sama Jennerica, i to još jednim videom tuša.

"Dobro jutro svima. Dan je divan, a sve što ja vidim na internetu je moj j***ni tuš", započela je Kylie u svojim Instagram Storyjimai zatim objasnila kako se tuš koji je snimila nalazi u njezinom uredu nakon čega se zaputila u kupaonu svojeg luksuznog doma.

"Ovo je moj pravi tuš u mojoj kući. Savršen je!" govorila je dok je se hvalila modernim tušem na kojem se može namjestiti točna temperatura vode i čiji je pritisak itekako zadovoljavajuć, kako je istaknula i sama.

"Hvala svima na brizi", poručila je na kraju videa kojim je brzo ušutkala trolove.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 inMagazin Neprepoznatljive Indira, Maja, Ella: Pogledajte kako su domaće zvijezde izgledale na početku karijere!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS