Stiže Dragica

Striptizeta koja će unijeti pomutnju među novopečeni par

showbuzz DNEVNIK.hr

Burni tjedan u Oštrovcu započet će dolaskom striptizete Dragice na Josipovu momačku koju igra kazališna i televizijska glumica Ana Majhenić

'Super je bilo snimati. Ekipa je jako uigrana i dobro rade. Silno me zabavljala scena sa Žarkom Radićem, bilo je stvarno duhovito. Odlično i uigrano je bilo sa svim kolegama i Asimom Ugljenom, s kojim imam najviše scena i s Tijanom Pečenčić, Barbarom Vicković, Mirnom Medaković', komentirala je glumica Ana  Majhetić svoje novo iskustvo na setu popularne serije 'Kud puklo da puklo'.

Završilo snimanje prve sezone hit serije 'Kud puklo da puklo'

Pomutnju koju će lik striptizete Dragice iz Gospića unijeti u život Josipa i Dijane rezultirat će nekim nepromišljenim zaključcima i odlukama. Premda joj njezin posao nije prvi izbor, a nema ni problema s njime, navikla je na nerazumijevanje okoline. 'Dragica je zapravo pozitivan lik koji se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu i bude optužena za nešto što nije napravila. Zabavljalo me igrati osobu koja je i govorno i životno toliko daleko od mene', dodala je Ana.

Stjepan Perić otkriva zašto više nije na ljestvicama najpoželjnijih muškaraca

Kakve će probleme među mladim bračnim parom izazvati Dragica i kakve će to imati posljedice, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS