Razuzdano na Farmi!

U oskudnoj odjeći isprobale novu vještinu, usput zaplesale u bačvi: ''A sve ono kao neću''

Farma Nova TV 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Kristina, Dora i Maja u novoj epizodi showa "Farma More i Maslina" okušale su se u gaženju grožđa.

Mentor Jure i sin Andrija u cik zore došli su po farmere kako bi ih odveli u vinograd na branje grožđa. Nakon što su se svi izredali, Jure je odlučio na farmi ostaviti Kristinu i Josipa te im zadao zadatak da naprave obilan doručak.

''Sigurno bih se bolje snašla u berbi nego u kuhinji, tako da mi je ovo baš šok", komentirala je Kristina Mandarina koju je mentorova odluka poprilično iznenadila.

Gazdarica Maja rekla je kako joj je Jure poremetio planove koje je postavila, a izrazila je i zabrinutost: ''Gospe moja, ako nas dočeka voda sa šećerom, bit će dobro!''

Nakon uspješne berbe farmeri su se vratili na farmu te je slijedila priprema vina. Andrija ih je okupio u podrumu i uputio u cijeli proces. Iako na farmi posjeduju modernu opremu za pripremanje vina, farmerice su se okušale i u starinskom načinu gaženju grožđa.

Prvo su zagazile Kristina i Dora, a potom se okušala i Maja, koja je farmerima priuštila i plesnu točku. ''Ono kad sam ušla u onaj sić, a sve ono kao neću. Bilo mi je vrhunski, vratite me u tu bačvu!'' oduševljena je bila Maja.

Inače, Kristina se napokon malo razveselila u društvu drugih natjecatelja nakon što je prošli tjedan imala teške trenutke i zaplakala.

"Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se skrenuti misli s toga", rekla je najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj. 

Kako je farmerima bilo u branju grožđa i tijekom pravljenja vina, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji!

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS