kao da je predosjetio

Kiki Rahimovski strahovao je za oca danima prije njegove smrti: "Vidio je da nije dobro"

Kristijan Rahimovski shrvan je zbog smrti oca Akija za kojeg je danima bio zabrinut.

Smrt pjevača Akija Rahimovskog duboko je pogodila njegova sina Kristijana.

Za oca je strahovao danima prije njegove smrti i stalno su bili u kontaktu.

"Kristijan se jako loše osjeća, sada nije u stanju razgovarati. Gotovo svaki dan čuo bi se s Akijem, prije tri dana mi je rekao da je u strahu za oca, jer je vidio da nije dobro", kazao je za Slobodnu Dalmaciju menadžer Damir Osredečki te je dodao i kako su on i Kristijan za Akijevu smrt doznali oko 13 sati.

Aki je preminuo iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu, gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Osim Kristijana, koji je također glazbenik, Rahimovski ima i kćer Edinu koju je dobio s bivšom suprugom Ingrid, a prije dvije godine je s 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel dobio i kćerkicu Antoniju.

Grupa Parni valjak izdala je službeno priopćenje o smrti svojeg frontmena, a od njega su se na Facebooku oprostili uz stihove pjesme "Za malo nježnosti".

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Anđa Marić otkrila kako ljudi reagiraju kada padne nasred ulice: "Ne moraš biti savršen i nema veze ako ovako hodam"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS