objavom sve objasnila

Tjednima se šuška da je brak slavnog para na koljenima pa je "mamadžer" uzela stvari u svoje ruke

Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Danima se već priča o mogućem razvodu Kim Kardashian i Kanyea Westa, a sada je Kris Jenner svima objasnila kako je on važan dio njihove obitelji.

"Šefica" klana Kardashian-Jenner, Kris, jednim je potezom pokušala zataškati glasine koje kruže već danima. Suprugu svoje kćeri Kim, Kanyeu Westu, posvetila je emotivnu poruku za njegov rođendan i time dala do znanja da je on važan dio njihove obitelji nakon što se počelo šuškati da je slavni par pred razvodom.

"Sretan rođendan Kanye West! Ti si predivan sin, otac, suprug, brat, ujak i prijatelj. Hvala ti što si tako poseban i važan dio naše obitelji. Puno te volim", napisala je Kris u opisu serije fotografija s Kanyeom Westom.

Brojni mediji su se posljednjih dana raspisali kako je brak Kim Kardashian i Kanyea Westa na koljenima. Svađe su postale navodno sve češće tijekom pandemije koronavirusa, a govorilo se čak i da se Kim planira preseliti u drugu kuću.

Izvori bliski paru tvrde i da je Kim ta koja ne želi razvod jer smatra uspjehom što je jedina u braku, za razliku od svojih slavnih sestara.

Kim i Kanye su počeli hodati 2012. godine, a dvije godine kasnije su stali pred oltar. Nije trebalo dugo da im mediji daju nadimak "Kimye" koji i danas koriste, a par je dobio četvero djece. Kanye je treći suprug reality zvijezde. S Krisom Humhriesom je bila 72 dana u braku 2011. godine, a prije njega pred oltar je stala s glazbenim producentom Damonom Thomasom. Imala je samo 19 godina u to vrijeme, a tri godine kasnije predali su papire za razvod.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS