Ljetne avanture

Kraljice bikinija: Slavna lica kojima Photoshop ne treba

showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova slavna lica prepoznaju milijuni obožavatelja diljem svijeta, a profili na društvenim mrežama iščitavaju se poput modne biblije – pa što to nose zvijezde na plaži?

Ljeto je napokon stiglo i kako se najavljuje, bit će jako vruće. Pa što onda nositi na plaži? Mnoga slavna lica iz svijeta showbizza već su nametnula nove trendove, a jedno od glavnih razlika od prijašnjih godina je i trend ponosnog pokazivanja tijela i njegovih nesavršenosti.

Najseksi tijela na Balkanu: Vi ste izabrali TOP 3

Izbjegava se Photoshop, a zvijezde same objavljuju fotke u svojem prirodnom izdanju.

Koja diva zaslužuje titulu kraljice bikinija?

Tako je glazbena diva Beyonce objavila nekoliko fotografija sa svojeg obiteljskog odmora. Pokazala je čisto lice i tijelo koje je istrenirala plesom i veganskom prehranom.

I Lady Gaga jedna je od onih koje su ponosne na svoje tijelo i prihvaća ga u svim veličinama. Pjevačica je objavila nekoliko fotki s plaže na kojoj je uživala sa zaručnikom.

Kada je bikini u pitanju, pjevačica s Barbadosa navikla je na mini kripice. Rihanna je poznata provokatorica na svjetskoj sceni, no oduvijek je bila ponosna na svoje tijelo.

Iz bikinija se ne skida ni manekenka Bar Refaeli, Slavna Izraelka često objavljuje neretuširanje fotke na Instagramu i pokazuje svoju prirodu ljepotu.

Među slavnim oblinama svakako treba spomenuti i reality zvijezdu Kim Kardashian. Njezine obline uvele su nove trenove u svijet mode i showbuizza, a velika guza je zahvaljujući i njoj postala 'IN'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS