Zna se i zašto

Kraljica Elizabeta prekršila dugogodišnju tradiciju, a jedan je detalj na njoj kod nekih potaknuo zabrinutost

Kraljica Elizabeta The Royal Family/Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Kraljica Elizabeta je u svom dvorcu Balmoral primila britansku premijerku Elizabeth Truss i time još jednom ispisala povijest svoje zemlje.

Kraljica Elizabeta doživjela je pravi izljev ljubavi na društvenim mrežama nakon što je obitelj objavila fotografije njezinog prijema nove britanske premijerke Elizabeth Truss u svom dvorcu Balmoral u Škotskoj.

Bila je to povijesna audijencija jer je 96-godišnja kraljica tu dužnost po prvi odradila van Buckinghamske palače, nakon što se suočila s problemima s kretanjem. To su ujedno i njezine prve fotografije objavljene nakon što je 21. srpnja otputovala na svoj ljetni odmor.

Mnogi korisnici društvenih medija izrazili su podršku, komentirajući kako se premijerka dobro predstavila i odala poštovanje kraljici za čijeg se kraljevanja izmijenilo 15 premijera.

"Njezino veličanstvo danas izgleda divno", Najveličanstvenija od svih članova kraljevske obitelji", "Obožavam ju", "Njezino veličanstvo prvi put nakon nekog vremena izgleda istinski sretno", "Želi li još netko otići do kraljice i snažno je zagrliti?", komentirali su njezini obožavatelji, no neki su izrazili zabrinutost zbog modrica na njezinoj ruci. 

"Kraljica je danas primila zastupnicu Elizabeth Truss i zatražila od nje da formira novu administraciju. Gospođa Truss prihvatila je ponudu Njezina Veličanstva i poljubila ruke nakon njezina imenovanja za premijerku i prvog gospodara riznice", stoji u službenom priopćenju iz palače.

Sastanak se održao u salonu Balmoral sa zelenim tepihom, koji ima odgovarajuće zelene sofe, fotelje s uzorkom lišća, otvoreni kamin i brojne antikne slike s temom konja na zidovima. Kraljica obično provodi kolovoz i rujan u svom utočištu u Highlandsu, gdje joj se u različitim fazama pridružuju ostali članovi obitelji.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS