NIJE IH SPRIJEČILA

Procurili detalji šokantnog kraljevskog razvoda: Kraljica preklinjala svoju miljenicu da se ne žuri s papirima

showbuzz DNEVNIK.hr

Peter Phillips i njegova supruga Autumn Kelly još su prošlog ljeta rekli kraljici da se planiraju razvesti, a ona ih je molila da se ne žure sa svojom odlukom.

Brak Petera Phillipsa (42), omiljenog unuka kraljice Elizabete II. (93), i konzultantice za menadžment Autumn Kelly (41) činio se savršen na početku, a javnost je govorila da funkcionira jer su čista suprotnost. Zgodni i samopouzdani Phillips postao je popularan među Britancima, kojima nije smetalo što se ženi frizerkinom kćeri iz Kanade.

Autumn potječe iz radničke klase iz Montreala, a jedan joj je brat krovopokrivač, dok je drugi kuhar. Isplivala je i informacija kako je njezin ujak vodio striptiz-klub. No to nije utjecalo na odnos Petera i Autumn, koji imaju kćeri Savannu (9) i Islu (7), a vijest o njihovu razvodu šokirala je i rastužila kraljicu, kao i ostatak obitelji i javnost.

Uskoro bivši supružnici u zajedničkoj izjavi opisali su svoju rastavu kao tužnu, ali prijateljsku. Dodali su kako je to najbolji potez zbog njihovih kćeri i nastavka prijateljstva. Objasnili su kako će imati zajedničko skrbništvo nad Savannom i Islom, a opovrgnuli su da je razlog razvoda Autumnina želja da se vrati u rodnu Kanadu. Naime, ranije su procurile informacije da je na nju utjecala odluka Harryja i Meghan o odlasku iz Velike Britanije. No to je netočno jer su se Peter i Autumn odlučili razdvojiti prije toga.

Kako pišu britanski mediji, supružnici su kraljici rekli da se planiraju razvesti još prošlog ljeta kada su ju posjetili u Balmoralu. Istu vijest priopćili su i svojim roditeljima. Kraljica je molila Petera i miljenicu Autumn da se ne žure s razvodom, no oni nisu promijenili svoju odluku.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Prije 10 godina bila je siromašna domaćica, a danas je milijunašica koja više ne nalikuje na sebe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS