hvali se svime

Pokrenula glasine da njezin bivši ljubi novu djevojku pa pobjegla s njim na luksuzni odmor

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kourtney Kardashian i Scott Disick u dobrim su odnosima te pokušavaju raditi na svom prijateljstvu, a bivši par protekli je vikend iskoristio za uživanje u Santa Barbari.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian ne prestaje uživati ni tijekom karantene, a to je dokazala serijom fotki koje je objavila na društvenim mrežama. Slavna sestra pohvalila se kako je vikend provela s bivšim suprugom Scottom Disickom i njihovom djecom u luksuznom resortu u Santa Barbari.

Nije se ni potrudila pokazati svog bivšeg na fotkama, već je istaknula sve svoje obline u žutom badiću dok je pozirala uz ocean.

Glasine koje prate njezina bivšeg ne obeshrabruju je, već ona i dalje radi na njihovu odnosu zbog troje djece koju su dobili u braku. Par se rastao prije nekoliko godina, a Scott je medije punio detaljima svoje veze s manekenkom Sofijom Richie.

Iako se nagađalo kako su se on i Sofia pomirili, sve su glasnije pretpostavke da Disick ljubi 19-godišnju Addison Rae. Upravo Kourtney pokrenula je nagađanja kada je na Instagramu objavila fotku s Addison uz objašnjenje da s "djevojkom svog supruga izmjenjuje Insta storyje".

Najstarija sestra Kardashian vidno uživa posljednjih nekoliko tjedana, a sve spremno dijeli sa milijunima svojih pratitelja na Instagramu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS