Vole ga...

Kontroverzni influencer koji se proslavio zbog uvredljivih izjava o ženama ljetuje u Hrvatskoj, veselo ga dočekali brojni mladi

showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzni influencer Andrew Tate ljetuje na hrvatskoj obali u društvu zgodnih djevojaka, mladi koji ga prate veselo ga dočekali ispred jahte u Splitu.

Kontroverzni influencer i bivši kickbokser Andrew Tate trenutno ljetuje na hrvatskoj obali. Tate je viđen u Splitu i na otoku Braču, a influencera koji je blokiran na svim društvenim mrežama snimila je prijateljica te objavila na popularnoj mreži TikTok.

U Splitu su ga dočekali brojni mladi i djeca dok je Andrew silazio s jahte koji su zadovoljni klicali i snimali muškarca koji je u posljednje vrijeme postao poznat zbog svojih banalnih izjava o ženama.

Nakon toga, njegova prijateljica objavila je i videozapis Tatea koji je pokraj usidrene jahte na otoku Braču vozio jet-ski.

Kontroverzni influencer koji se u prošlosti bavio kickboksom postao je tema mnogih priča i dio trendinga na društvenim mrežama zbog svojih kontroverznih izjava o ženama i ponašanju prema njima. Njegove rečenice potiču mržnju prema ženskom spolu, a problem se javio jer ga je počela pratiti velika količina mladih i u njemu viđati idola koji stvara krivu percpeciju o ženama u društvu.

Tate je zbog toga blokiran sa svih društvenih mreža, a glasnogovornik tvrtke Meta objasnio je razlog njihova postupka.

"Mizoginija je ideologija puna mržnje koja se ne tolerira na TikToku. Naša istraga o ovom sadržaju je u tijeku, dok nastavljamo uklanjati profile i videozapise koji krše pravila te provodimo mjere za jačanje te provedbe, uključujući naše modele detekcije protiv ove vrste sadržaja'', kazao je glasnogovornik.

S njim se pak Tate nije složio pa je poručio: ''Kontradiktorno je da se u današnjem društvu muškarce ohrabruje da budu iskreni i otvoreni oko toga što osjećaju, a kad kažu istinu, dobivaju negativne reakcije."

"Uklanjanje glasa Andrewa Tatea ne vodi prema boljem društvu koje je oslobođeno od mržnje", rekao je njegov glasnogovornik.

Tate je prije no što je blokiran imao skoro 5 milijuna pratitelja na Instagramu, a na društvenim mrežama, naročito TikToku, naslovnica je ispunjena njegovim intervjuima i gostovanjima u kojima iznosi svoje gnjusne stavove o ženama.

Samo neke od izjava Andrewa o ženama bile su kako su žene same krive za seksualno zlostavljanje, da su izričito lijene te da muškarac treba imati autoritet nad njima po svakom pitanju.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS