želi podići svijest

Komičarka objavila slike svojih masnica nakon zlostavljanja

showbuzz DNEVNIK.hr

Beth Stelling je objavila fotografije s namjerom podizanja svijesti o naselju u obitelji

Beth Stelling odlučila je javno progovoriti o zlostavljanju koje je doživjela od strane bivšeg dečka. Na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija svojih ruku i nogu prekrivenih modricama.

 

 

'Ovog ljeta prekinula sam s dečkom ne zato jer ga nisam voljela već zbog ovoga. Kad me pitaju zašto smo prekinuli nije lako odgovoriti na to pitanje. Neugodno mi je. Osjećam se glupo. Nakon što me verbalno i fizički zlostavljao i silovao, bila sam s njim još nekoliko mjeseci nakon svega toga. Nije to tako jednostavno. Nakon što smo prekinuli rekao mi je da dobro razmislim hoću li ga spominjati u svojim stand up nastupima budući da je on isto stan up komičar. Nisam pričala o njemu jer oboje živio u Los Angelesu i nisam ga željela povrijediti, navući njegov bijes i bijes njegovih prijatelja, možda zaraditi tužbu. Željela sam nastaviti sa svojim životom i zaboraviti na sve to. Ni sada ne želim osvetu ili mu nauditi, ali nezdravo je to držati u sebi. Moj posao je u tome da izvlačim inspiraciju iz svog života. Sada tome dozvoljavam da bude dio mog života. Ovo nije jedini dio mog života, pa me molim vas, nemojte samo tako ni doživljavati. Ako ste nedavno slušali moje nastupe, mogli ste čuti šale na tu temu. Mnoge su žene koje su pretrpjele slično došle do mene nakon nastupa i zamolile me da nastavim raditi to što radim, baš kao i mnogi muškarci', napisala je u opisu fotografije.

Beth je objavila fotografije s namjerom podizanja svijesti o nasilju u obitelji te kako bi ohrabrila druge žrtve da prekinu šutnju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS