napokon samostalan

Zadnjih godina zaveo je čitav niz poznatih ljepotica koje su ludjele za njim, a tek sad je iselio iz majčina podruma, evo gdje se skrasio

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Pete Davidson donedavno je živio u podrumu kuće svoje majke, a na društvenim mrežama je fanovima sada pokazao svoj novi stan.

27-godišnji komičar Pete Davidson koji je osvojio brojne poznate ljepotice na TikToku je objavio da se iselio iz majčina podruma te je pronašao vlastiti stan.

"Upravo sam se iselio iz majčine kuće", rekao je komičar koji je inače i bivši zaručnik Ariane Grande. S pjevačicom je živio u njezinom stanu na Manhattanu, no kada su prekinuli vratio se mami.

 Pete se tako iz skromnog podrumskog stana preselio u moderni stan u njujorškom State Islandu, koji ima dvije spavaće sobe, visoke stropove, terasu i privatni ulaz, a cijena mu iznosi 1,2 milijuna dolara.

Njegova odluka da ostane u toj četvrti izazvala je raspravu na društvenim mrežama, jer neki ne mogu shvatiti zašto je odlučio ostati u toj nepopularnoj i pomalo zaboravljenoj četvrti koju malo tko voli.

Staten Island je inače poznat kao jedno od povijesnih utočišta za mafijaše, a u razdoblju od 1948. do 2001. godine tu se nalazilo i gradsko smetlište. 

Inače, Peteu je Ariana Grande posvetila pjesmu "Thank U, Next" i u njoj se nalazi stih: "Čak smo se zamalo vjenčali, i za Petea jako sam zahvalna". Par je bio u vezi tek tjedan dana kada su se zaručili.

Nakon pjevačice Pete je ljubio 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, zbog čega su bili na meti kritika i javnost se šalila na njihov račun komentirajući da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen tijekom vrućih poljubaca za zadnjem sjedištu taksija, a nakon četiri mjeseca njihova je veza završila. Bio je u vezi i s manekenkom Kaiom Gerber.

Posljednjih se dana šuška kako ljubi zvijezdu serije "Bridgerton", Phoebe Dynevor (25). Nisu potvrdili svoju vezu, no mnogi ističu kako se više ne mogu sakriti, a na društvenim mrežama često objavljuju fotke s istih mjesta.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS