A gdje je nošnja?

Kolinda u navijačkom izdanju podržala Vatrene, a evo zašto je morala preskočiti prvu utakmicu naše reprezentacije

Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović nije se pojavila na prvoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ali je podržala Vatrene na svojem profilu na Instagramu.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović velika je navijačica naše nogometne reprezentacije, no prvu utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu morala je propustiti zbog obveza.

Ipak, Vatrene je podržala na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira u navijačkom izdanju.

"Na poslu u Međunarodnom olimpijskom odboru Laussane, ali svim srcem uz Vatrene koji danas igraju protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu u Katru. Pozdrav svim marokanskim navijačicama. Iznad svih - Hrvatska!" poručila je Kolinda iz Švicarske u majici s natpisom Hrvatska.

"Volimo te", "Uvijek uz Hrvatsku", "Bravo, Kolinda", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke, a neki su se zapitali i gdje joj je nošnja.

Naime, Kolinda je za Katar pripremila posavsku narodnu nošnju na kojoj dominiraju bijela i crvena boja, baš kao na dresovima naših nogometaša, a evo kako je objasnila neobičan modni odabir:

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", kazala je Kolinda za Dnevnik Nove TV te dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince."

Tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji Kolinda je još obnašala predsjedničku funkciju, a tada je žustro bodrila Vatrene i mnogi još dobro pamte scene kada je u suzama i po pljusku s našim nogometašima proslavila njihov srebrni uspjeh.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS