"Ruža Hrvatska"

Kolinda okinula selfie za fanove, njezina nikad vitkija linija i mladolik izgled zasjenili su čak i neke druge ljepote!

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović/Facebook 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nekoliko fotografija kako bi promovirala ljepote hrvatske obale, ali svu pažnju ukrao je njezin izgled i nikad vitkija linija.

Kolinda Grabar Kitarović na svojim je društvenim mrežama objavila nekoliko novih fotografija pa otkrila da uživa u ljepotama Kornata, a pritom je pokazala i svoju vitku liniju.

Bivša predsjednica pozirala je u tamnoplavoj majici i maskirnim hlačama, a do izražaja je došla njezina nikad vitkija linija kojom izaziva divljenje vjernih obožavatelja, a okinula je i nasmiješni selfie.

"Ništa kao Hrvatska!", napisala je uz fotografije.

"Velika dama za veliku državu", "Moja omiljena predsjednica", "Ruža Hrvatska", "Najljepša i najsposobnija gospođa Kolinda, bravo i sretno što god radili i kuda god krenuli", "Lijepa naša", "Moja ljepotica i bivša predsjednica. Živjela sto godina", "Dama naša hrvatska", "Kraljica naša", "Nabolja i najljepša", "Jedna i jedina", samo je dio komentara koje je dobila.

Kolinda je bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput u opravici sa zanimljivim izrezom istaknula atribute, ovaj put ništa nije sakrila!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta pokušala se sakriti, no odale su je zamamne obline na koje su pali brojni slavni frajeri

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS