Čuvala najbolje za kraj

Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Goran Stanzl/Pixsell 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na utakmici Hrvatske i Maroka u elegantnoj bijeloj haljini te je s tribina mahala hrvatskom zastavom.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oduševila je izdanjem za posljednju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Za ovu prigodu odabrala je elegantnu bijelu haljinu koju je upotpunila maramom s bijelo-crvenim kvadratićima, a s tribina je uzbuđeno mahala hrvatskom zastavom.

Uska haljina savršeno je istaknula njezinu nikad vitkiju figuru, kojom se pohvalila i na događaju Qatar Fashion United.

Prije utakmice Kolinda se u Dohi družila s hrvatskim navijačima, a tada je nosila dres i crvene hlače.

Ostat će još dugo upamćeno i njezino izdanje za utakmicu Hrvatske i Kanade, na kojoj se pojavila u narodnoj nošnji, a puno se pisalo i o košulji brenda Louis Vuitton s bijelo-crvenim uzorkom, kojom je u Katru odala počast pokojnom dizajneru i kreativnom direktoru luksuzne modne kuće Virgilu Ablohu.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Pogledajte što je Knoll obukla za zadnju utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ovo izdanje drugačije je od svih dosadašnjih!  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives se snimala u seksi navijačkom badiću, no simpatični uljez skrenuo je pozornost s njezinih bujnih atributa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS