Ipak ne sve

Kim Kardashian otkrila što neće objaviti na Instagramu

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je poznata po tome da rado dijeli detalje o životu na svojem društvenom životu, ipak neće baš sve objaviti na svojim društvenim mrežama.

Kim Kardashian na svojem imenu zarađuje milijune, prema Forbesu je 'teška' čak 28 milijuna dolara, a na Instagramu ima preko 37 milijuna pratitelja – i iz dana u dan ta brojna raste!

Kim Kardashian jedan je od najneizbježnijih osoba na svijetu, a znanstvenici znaju zašto

Ono što najviše voli dijeliti na društvenim mrežama su fotke u bikiniju, naravno one na kojima izgleda super seksi.

Zanimljivo je i to da je njezina fotografija s vjenčanja s Kanyeom Westom srušila Instagram rekord po broju lajkova, a i njezina igrica jako je uspješna te joj je donijela više od 74 milijuna dolara!

Što Kim ne voli dijeliti na Instagramu?

Pa, nije velika obožavateljica dijeljenja proizvoda sa svojim pratiteljima. Kim kaže da objavljuje jedino ono što joj se sviđa i na tome ne zarađuje, nego samo preporuča.

'Znam da mnogi moji brendovi ponekad budu i frustruirani što ih više ne promoviram na Instagramu, no radim to samo ako je autentično i ako doista vjerujem u neki proizvod', kaže Kim koja tako rado pozira u korzetu koji joj naglašava tanašni struk ili novo sjajilo za usne iz svoje make up kolekcije za šminkanje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS