Elegantnija izdanja

Dvije posljednje fotografije slavne starlete dokaz su kako i bez golotinje i neukusa izgleda savršeno

Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kim Kardashian poslovno je carstvo izgradila na golotinji.

U posljednja dva javna izlaska, 38-godišnja starleta odrekla se golotinje.

Naravno, radi se o Kim Kardashian koja je poslovno carstvo izgradila na golotinji, no morate priznati kako treba i to znati.

Iako je poznata veći dugi niz godina, i dan danas uspijeva šokirati javnost ili biti u središtu pozornosti, pa se čini kako njezina slava neće tako brzo pasti u zaborav.

A Kim se u posljednja dva javna izlaska ponovno potrudila da se piše o njoj i to nakon što je odbacila tradicionalno golišave, premale, preuske i često neukusne krpice za nešto elegantnija izdanja u kojima je izgledala jednako zanosno.

Prvo je u zanimljivim hlačama, štiklama i dugom baloneru prošle nedjelje zablistala u crkvi svog supruga Kanyea Westa s najstarijom kćerkicom North, a dan poslije supružnici su odveli djecu na večeru u jedan ekskluzivni restoran na Beverly Hillsu.

I dok se reper, po starom običaju, odlučio za casual izdanje, njegova supruga uvukla se u dužu, bijelu haljinu bez naramenica, a frizura i šminika su kao uvijek bili besprijekorni.

Kanye nije skrivao koliko je ponosan na suprugu, što su potvrđivali njegovi zaljubljeni pogledi. Ipak je godinama strpljivo čekao da se zaljubi u njega, što je na kraju i dočekao, a par zajedno ima četvero djece. 

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Kći Sylvestera Stallonea objavila dosad najseksi fotografiju iz Hrvatske, uživa na čarobnom Visu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS