Zamka za roditelje

Prva zajednička fotografija je VANI: Slavna obitelj na okupu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian nije propustila priliku da bude prva. Na svom je

Najmlađa kći para Kris Jenner i Brucea tj. Caitlyn Jenner, Kylie Jenner, proslavila  je 18. rođendan, a upravo je to bio povod da se cijela obitelj Kardashian okupi na jednom mjestu. Iako se u stranim medijima puno pisalo o odnosu bivših supružnika Kris i Caitlyn, njihova je kći Kim sada objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

'Ovo je zamka za roditelje', napisala je Kim u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu. Budući da su bili u braku 20 godina, Kris je podržala Caitlyn u njezinoj odluci iako je priznala da joj nije bilo ni malo lako gledati kako se njezin supruug pretvara u ženu.

Caitlyn Jenner nekada poznatija kao Bruce Jenner sa cijelim svijetom je podijelila svoje dugogodišnje borbe i strahove

'Kada netko slijedi svoj san, to može biti samo inspiracija za druge ljude. Morate raditi ono što vas usrećuje', rekla je Kris.

No, pravi povod okupljanja je 18. rođendan Kylie Jenner koja je odlučila svoju sreću podijeliti s drugima pa je organizirala humanitaran posjet dječjoj bolnici u Los Angelesu. Donijela je poklone za bolesnu djecu.

Slavna je Jennerica bolesnoj djeci donijela pakete koji su sadržavali sve od zdravstvenih potrepština pa sve do slušalica i odjevnih predmeta marke Kardashian.

Rođendansko slavlje započela je s obitelji, a prava zabava očekuje se 10. kolovoza kada je baš njezin dan rođenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS