Gotova romansa...

Ljubavi je došao kraj! Poznata sestra Kardashian raskinula vezu s 13 godina mlađim komičarom

Kim Kardashian Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kim Kardashian i Pete Davidson prekinuli su nakon 9 mjeseci veze, a evo i što je navodno dovelo do prekida ovog poznatog para.

Najpopularnija članica obitelji Kardashian Kim Kardashian i njen partner komičar Pete Davidson prekinuli su nakon devet mjeseci veze.

Blizak izvor kim za E!Online rekao je da je prepuni raspored bio previše za održavanje stabilne veze te su zbog toga morali prekinuti.

Kim i Pete su ostali u dobrim odnosima i ostali su samo prijatelji.

Ovaj skandalozni prekid stigao je nakon još skandaloznije veze, a o njima se krenulo šuškati krajem prošle godine. Naime, u studenom se konačno saznalo da su Kim i komičar zajedno te svoju vezu više nisu skrivali, a veza je stigla nenadano i šokirala brojnu javnost jer je Kim pokrenula brakorazvodnu parnicu s Kanyeom Westom s kojim ima četvoro djece.

Naime, Kim i Kanye bili su braku od 2014. godine, a proteklih nekoliko godina Kanye se borio sa psihičkim poremećajem koji je primorao Kim na prekid braka.

Utjehu je pronašla u mlađahnom komičaru koji je dosad zaveo brojne poznate ljepotice, a iako su njezini fanovi bili zaista sretni zbog veze s Peteom, njihovoj je ljubavi očito došao kraj.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Raščupanog i zapuštenog legendarnog glumca na novim fotografijama nije lako prepoznati, a tu su i zabrinjavajući detalji

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS