biznis prije svega

Reality zvijezda golišavim fotkama reklamira donje rublje, pratitelji joj očitali bukvicu, pokušala se izvući

showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ima vlastitu liniju donjeg rublja koje često reklamira na Instagramu, a objavila je i kako je lansirala parfem s majkom Kris Jenner.

Reality zvijezda Kim Kardashian West (39) ne posustaje s poslom ni dok je u izolaciji od koronavirusa u svojoj vili u Los Angelesu. 

Kim, čija je imovina prošle godine procijenjena na 370 milijuna dolara, oglašava svoju liniju donjeg rublja na Instagramu. Reality zvijezda nikog nije izostavila tako da je veličine prilagodila onima bez oblina, ali i onima s jako izraženim atributima poput nje, tako da ima i brojeve poput 5XL. 

Naglašava da je njezino donje rublje posebno meko i temelji se na važnim, osnovnim detaljima. Dok se nekima sviđa što im Kim uljepšava dane u izolaciji, drugi komentiraju da ovo nije prigodno vrijeme s obzirom na zdravstveno i financijsko stanje koje je posljedica koronavirusa. 

"Predivna si", "Volim što paziš na raznolikost", "Tvoj oblik tijela je izvanredan", "Nevjerojatna si", komentirali su obožavatelji.

"Nitko nema novca sada", "Ne marimo za tvoju liniju odjeće. Ljudi umiru, shvati to", "Mislim da nije vrijeme za kupovanje tvog donjeg rublja. Trenutačno bi svi trebali mariti za svoje zdravlje i sigurnost, ne izgled. Tvoja zemlja ima najveći broj zaraženih od koronavirusa, ne znam o čemu svi vi razmišljate. Misliš li ozbiljno da je ovo trenutak za kupovanje nepotrebnih stvari?" neki su kritizirali Kim. 

No Kardashianku to nije omelo da nekoliko dana kasnije objavi da su ona i majka Kris Jenner (64) lansirale zajednički parfem. Istaknula je da će 20 posto od prodaje donirati obiteljima i djeci koja su najviše pogođena pandemijom koronavirusa. 

  1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Domaći kralj zabave pokazao što radi u kućnoj atmosferi, fanove zaokupio jedan detalj

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS