Upoznale i premijera

Jesu li i preseksi? Kim i Khloe uz vojnu pratnju odale počast žrtvama genocida

showbuzz DNEVNIK.hr

U zemlji svojih korijena dočekani su poput prave kraljevske obitelji, a Kardashiani su nastavili obilazak – i to uz pratnju vojske!

Reality zvijezde Kim i Khloe Kardashian uputile su se na put života – u zemlji njihovih predaka dočekane su poput najvećih zvijezda, pa ni ne čudi količina osiguranja i vojna pratnja koju su dobile.

Obitelj se širi: Kardashian i Jenner žene pokazale svoje muškarce!

Kim i Khloe posjetile su spomenik žrtava genocida i položile cvijeće za sve stradale. Slavne sestre mjesecima su planirale put u Armeniju, a sada su to napokon i  napravile. Naravno kamere su ih pratile u stopu, a njih dvije su donijele dozu hollywoodskog glamura.

Kim u crvenom kombinezonu, dok je Khloe bila elegantan u plavom. Ranije tog dana bile su izazovne u maslinasto-zelenim kombinacijama dok su se fotografirale ispred spomenika. HNeki su se pitali i jesu li njihove kombinacije prigodne za priliku, no to su Kardashian žene - one moraju naglasiti svoje najpoznatije adute u bilo kojoj prilici.

Veliku čast i pozornost dao im je i tamošnji premijer Hovik Abrahamyan. Budući da se ove godine obilježava 100. godina od genocida, Khloe je jako pogodina činjenica da su nmnogi njihovi prece poginuli u ratu pa nije skrivala ni suze.

Kim je pak odvojila vremena za obožavatelje - pa i za selfie!

Nakon obilaska i upoznavanja običaja i tradicije, Kim je zajedno sa suprugom Kanyeom Westom otišla na romantičnu večeru. No prije toga je zajedno sa kćeri i mužem zapalila svijeću za sve žrtve. Reality zvijezda ovoga je puta svoju slavu iskoristila za dobru stvar - podsjetnik da se takvi zločini više ne dogode. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS