Mudro šuti

Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Khloe Kardashian itekako je tranformirala izgled tjelovježbom, no nije sve na njoj prirodno.

Slavna starleta već godinama iskreno progovara o borbi sa samopouzdanjem.

34-godišnju reality zvijezdu Khloe Kardashian mediji su nekada nazivali "ružnim pačetom obitelji" Kardashian, a nakon bolnog razvoda od posrnulog košarkaša Lamara Odoma, pretvorila se u labuda.

Kako je sama priznala, utjehu od ljubavne boli pronašla je u teretani i zdravoj prehrani, zbog čega je u potpunosti transformirala izgled te postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Starleta je zatim pokušala pronaći utjehu i u zagrljaju nekih poznatih muškaraca, poput repera Frencha Montane, ali i košarkaša Jamesa Hardena te Tristana Thompsona, no ni s jednim nije potrajala.

Ljubavna priča s Tristanom posebno je tužna jer se činilo kako je Khloe napokon dobila zasluženu ljubav te joj se ostvarila velika želja da postane majka, no umjesto vjenčanja i mirnog obiteljskog života dobila je javna varanja i ponižavanja od 7 godina mlađe NBA zvijezde koja je i ranije varala majku svog prvog djeteta.

Kap koja je prelila čašu bila je navodna prevara s plus-size manekenkom Jordyn Woods, koja je bliska prijateljica obitelji Kardashian-Jenner, a Khloe mu više nije davala šanse za iskupljenje. Starleta i vlasnica branda Good American od tada se posvetila kćerkici True te ponovno vježbanju, ali čini se i odlascima plastičnom kirurgu koji su postali prečesti.

Obožavatelji već mjesecima nagovaraju Khloe da prestane sa zahvatima jer je počela nalikovati na svoju majku Kris Jenner. Njezin je nos sve kraći, a usne sve veće, no starleta se poprilično ljuti na takve komentare te negira bilo kakvo umjetno uljepšavanje.

U posljednjih nekoliko izlazaka u javnosti Khloe je dodatno potpalila glasine o operacijama jer u prirodi nema opcije fotošopiranja. No čini se kako ju takve glasine nimalo ne uzrujavaju jer je u crnom od glave do pete uživala u dugoj kavi s najboljom prijateljicom Malikom.

Šuška se kako se Tristan trudi svim silama da ju vrati nazad, no starleti pomirenje više ne pada na pamet.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS